Aansprakelijkheidsverzekering zakelijk

Ook een aansprakelijkheidsverzekering zakelijk behoort tot de mogelijkheden. De polis voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering particulier werkt volgens het beginsel dat alles gedekt is, wat niet expliciet is uitgesloten. Toch, schade veroorzaakt bij het uitoefenen van je beroep, bijvoorbeeld als zzp'er, is in een particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet meeverzekerd. Een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering, zoals een bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheidsverzekering, is dan aan te raden.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Heb je een eigen bedrijf of een risicovol beroep? Dan kun je kiezen voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) of beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV). Heeft iemand schade door jouw product? Of ontstaat er schade door iets wat je zelf, of wat een van je werknemers doet? Dan dekt de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de schade aan spullen of het letsel aan personen. Afhankelijk van welke risico's je loopt, kun je een passende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen de schade door een beroepsgerelateerde schadeclaim. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert in de meeste gevallen meer dan de materiële schade en letselschade die ook door de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering worden gedekt. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je ook verzekerd in geval van schade aan derden als gevolg van beroepsfouten. Deze aansprakelijkheidsverzekering afsluiten is raadzaam voor zzp'ers en mkb'ers, bijvoorbeeld architecten, adviseurs of ict-specialisten. Meer informatie? Neem contact op.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven afsluiten

Een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven afsluiten kan direct. Bel ons via +31 (0) 24 – 84 520 84 of mail naar info@digitaletussenpersoon.nl. Uitgesloten voor zowel de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven als particulieren, is het aansprakelijkheidsrisico dat met motorrijtuigen verband houdt. Het aansprakelijkheidsrisico voor schade aan geleende of gehuurde zaken, is beperkt gedekt. Een autoverzekering biedt hier uitkomst. Ook pure opzet (het oogmerk om schade toe te brengen of de zekerheid dat die zou ontstaan) is uitgesloten bij beide aansprakelijkheidsverzekeringen.

Bereken uw premie

Bereken

Schade melden

Schade formulier

Alle verzekeringen

Overzicht