Goedkoopste zorgverzekering

Goede zorg is belangrijk, maar de prijs ook. Hoe vind je de goedkoopste zorgverzekering? De Digitale Tussenpersoon helpt met vergelijken. We beoordelen zorgverzekeringen op inhoud én op prijs. Ga direct naar onze vergelijker en vul jouw wensen in, dan brengen wij de beste en goedkoopste zorgverzekeringen voor je in kaart.

Ziektekostenverzekering goedkoop?

De overheid bepaalt wat er in de ziektekostenverzekering wordt vergoed. Althans, in de basisverzekering. Wat er in de aanvullende pakketten zit, bepaalt de zorgverzekeraar. De ziektekostenverzekering verandert daardoor jaarlijks, qua inhoud en qua prijs. Kies daarom ieder jaar opnieuw een pakket dat bij jouw wensen past zodat je niet onnodig verzekerd bent voor zaken die je helemaal niet nodig hebt. Hierdoor kom je voordeliger uit en is jouw ziektekostenverzekering in zo goedkoop mogelijk.

Beste zorgverzekering

Wat voor jou de beste en goedkoopste zorgverzekering is, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Je zorgwensen voor het komende jaar kunnen natuurlijk afwijken van de zorgwensen in het afgelopen jaar. Bovendien kan het zo zijn dat je in korting krijgt op jouw ziektekostenverzekering omdat je aanspraak maakt op bepaalde collectiviteiten, via je werk bijvoorbeeld. Dit lijkt dan misschien de goedkoopste en beste zorgverzekering maar als tussenpersoon adviseren wij je toch kritisch te kijken. Welke zorg is in de collectieve verzekering meeverzekerd? Heb je die zorg daadwerkelijk nodig? Of eigenlijk niet en ben je dus onnodig verzekerd en daardoor duurder uit.

Zorgverzekering kiezen

Een zorgverzekering kiezen voor? Ook jouw gezondheidssituatie heeft invloed op de beste keus. Heb je weinig klachten en verwacht je het komende jaar weinig aanspraak te maken op zorg? Dan kun je ervoor kiezen jouw eigen risico te verhogen, zodat je premie daalt en je bespaart op jouw verzekering. Ga voor meer advies op basis van jouw persoonlijke situatie naar onze vergelijkingspagina en wij gaan voor je op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering.

Bereken uw premie

Bereken

Schade melden

Schade formulier

Alle verzekeringen

Overzicht