Reisverzekering

Gaat u binnenkort op reis en heeft u nog geen reisverzekering, sluit hem dan vandaag nog af!

Waarom een reisverzekering?
Er zijn meerdere redenen om een reisverzekering af te sluiten. De voornaamste is toch wel uw eigen gezondheid. Een reisverzekering biedt namelijk dekking voor gemaakte ziektekosten tijdens uw reis welke uw eigen ziektekosten verzekering niet dekt of waarvoor u een eigen risico heeft. Daarnaast biedt de alarmcentrale van de verzekeraar een geruststellende gedachte bij calamiteiten waarbij het gewenst is direct actie te ondernemen. Denk daarbij aan natuurrampen of andere plotselinge grote onverwachte gebeurtenissen. De alarmcentrale regelt snel vervangend verblijf en vervoer. De vakantie kan dan alsnog worden voortgezet. Mocht het niet mogelijk zijn uw vakantie voort te zetten dan zullen verzekeraars repatriëring naar Nederland verzorgen.
Ook is het van belang dat de bagage verzekerd wordt, want wat moet u aan als u ergens staat en uw koffers niet aan gekomen zijn. Een goede reisverzekering geeft u dan de mogelijkheid nieuwe bagage aan te schaffen.

Reden genoeg om de reisverzekering niet te vergeten dus!

Voor het afsluiten van een reisverzekering, kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer wel en wanneer niet een doorlopende reisverzekering?
Wanneer u vaker per jaar op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering al snel iets voor u. Mocht u twijfelen over of het ook voor u voordelig is een doorlopende reisverzekering te nemen, stuur dan een mail met daarin het aantal reisdagen, uw gezinssituatie en het land van bestemming naar reis@digitaletussenpersoon.nl en wij gaan dan kijken wat in uw situatie handig is om te doen.

Bereken uw premie

Bereken

Schade melden

Schade formulier

Alle verzekeringen

Overzicht