Starterspolis

Op jezelf gaan wonen? Vergeet je verzekeringen niet!

Aansprakelijkheidsverzekering
Een aansprakelijkheidsverzekering dekt het aansprakelijkheidsrisico van particulieren voor schade aan derden in bijna alle privésituaties. Ook wanneer huisdieren of andere (on)roerende zaken schade hebben veroorzaakt. Daarnaast zijn ook de kosten gedekt die voortvloeien uit niet-terechte aanspraken. De betreffende verzekeringsmaatschappij neemt het verweer daartegen geheel voor haar rekening, hierdoor bent u er zeker van dat dit op een goede manier wordt afgehandeld.
Mocht je nog studeren, dan val je waarschijnlijk onder de aansprakelijkheidsverzekering van je ouders. Vraag dit wel even na!

Inboedelverzekering
Als je op jezelf bent gegaan, vallen jouw spullen niet meer onder de verzekering van je ouders. Het is dan raadzaam een eigen inboedelverzekering af te sluiten.
Uiteraard ga je er niet vanuit dat er ingebroken wordt of dat er een brand uitbreekt in je huis. Toch kan het gebeuren en dan komt een inboedelverzekering goed van pas. Er zijn verschillende dekkingen die je af kunt sluiten wanneer het gaat om je inboedel. Voor uitgebreide informatie over de verschillende dekkingen verwijzen wij u graag naar het item ‘Inboedelverzekering’.
Voor jonge mensen die van plan zijn het ouderlijk huis te verlaten, of dit onlangs gedaan hebben, is het echter ook mogelijk een speciale starterspolis aan te vragen. Met deze polis verzekert u uw eigendommen tegen een speciaal tarief. Voor meer informatie over deze polis kunt u contact met ons opnemen.
Mocht je gaan samenwonen en allebei een inboedelverzekering hebben, vergeet er dan niet er één op te zeggen.

Opstalverzekering
Heeft u een huis gekocht? Vergeet dan ook de opstalverzekering niet. De opstalverzekering dekt schade aan een opstal, oftewel alle vaste onderdelen van uw woonhuis. Denk dan bijvoorbeeld aan (originele) muren en het dak. Binnen de opstalverzekering is het optioneel glas mee te verzekeren.

Heb je je eerste baan gevonden? Denk dan ook aan rechtsbijstand, mocht je problemen krijgen met je werkgever.

Meer informatie over een starterspolis of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Bereken uw premie

Bereken

Schade melden

Schade formulier

Alle verzekeringen

Overzicht