Beste zorgverzekering

Een zorgverzekering is in Nederland wettelijk verplicht, daarnaast kun je eigenlijk ook niet zonder. Maar wat is nou de beste zorgverzekering? Om daarachter te komen kun je het beste verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Dat kan via onze vergelijker. Heb je liever dat wij een vergelijking voor je maken om erachter te komen welke zorgverzekering de beste voor je is? Laat dan je gegevens achter via dit formulier. Wij zijn onafhankelijk en komen met een eerlijk antwoord.

Beste zorgverzekeraar Nederland

De zorgverzekeraar die als sinds 2008 als beste uit de bus komt, is Stad Holland. Een van de meest duidelijke verzekeraars die we in Nederland hebben. Stad Holland vindt welzijn van groot belang en biedt de laagst mogelijke premie. Bij Stad Holland kies je zelf naar welke zorgaanbieder je gaat en betaling regelt Stad Holland in de meeste gevallen achteraf met je zorgverlener. Dit zorgt er mede voor dat Stad Holland al jaren op rij als beste zorgverzekeraar Nederland wordt gekozen.
 
Bekijken wat zij te bieden hebben? Samen met de Digitale Tussenpersoon heeft Stad Holland een mooi aanbod van een basisverzekering met diverse soorten aanvullende verzekeringen. Zo kun je precies kiezen welke zorgverzekering het beste bij jou past. Bereken je premie of sluit direct een verzekering af.

Beste zorgverzekering voor ondernemers

De beste zorgverzekering voor ondernemers kan anders zijn dan de beste zorgverzekering van Nederland. Heb je als ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bij de Amersfoortse, dan kom je in aanmerking voor een korting van wel 5% op de ziektekostenverzekering én 5% op de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Je maakt gebruik van de ondernemerscollectiviteit waardoor je voor scherpe tarieven de beste zorgverzekering krijgt. Bel ons voor meer informatie over deze ondernemersverzekering. Of bereken zelf je premie zodat je precies weet wat jouw zorgverzekering zal kosten. Vergeet in de vergelijker niet het vakje mkb/zzp aan te vinken, dit bepaald immers de korting die je krijgt als ondernemer.
 
Ook zorgverzekeraar ONVZ heeft een collectief voor ondernemers, waarvan je ook gebruik mag maken als je geen arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt. Bekijk de tarieven van de zorgverzekering van ONVZ.

Welke zorgverzekering past het beste bij mij?

Liever eerst uitgebreider advies over welke zorgverzekering het beste bij je past? Als tussenpersoon in verzekeringen helpen wij jou bij het afsluiten van de beste zorgverzekering. Neem contact op voor meer informatie.

Bereken uw premie

Bereken

Schade melden

Schade formulier

Alle verzekeringen

Overzicht